Om företaget

Om oss

Läs mer om vår Auasoft AB

Över 20 års erfarenhet i branschen – AQUASOFT AB är i grunden ett vatten-skärningsföretag som är väl etablerat och har funnits sedan 1996. Vi skär i så gott som alla material, från tunnaste film upp till 300 mm rostfritt. I våra beredningsprogram bereder vi olika detaljer, som har samma materialkrav och tjocklek, tillsammans vilket minimerar materialspill.

Hantverket fortfarande en given plats- Hos AQUASOFT AB har hantverket fortfarande en given plats. Vissa moment kräver helt enkelt en mänsklig hand för att vi ska nå dit vi vill: nöjda kunder. AQUASOFT AB tillgodoser även övrig bearbetning som t ex stansning, bockning, svetsning, gnistning, flerop, pressning samt ombesörjer ytbehandling.

BÄSTA BLEKINGEFÖRETAG 2012 – Bästa Blekingeföretag ska visa upp utmärkta resultat i förhållande till övriga blekingeföretag. De ska också ha någon form av ”spets”: intressant produkt eller tjänst, tydlig profil på marknaden och/eller unik produktionsmetod så väl som att vara ett gott exempel inom företagsvärlden och kunna uppvisa långsiktig eller/och snabb tillväxt.

Det går inte att nominera till Bästa Blekingeföretag då nominerade utses enligt särskilda kriterier av utvald jury.

Juryns motivering: ”Att göra rätt saker i rätt tid är nyckeln till att lyckas. Vinnaren har satsat rätt och har gjort det väl. Där med har man utvecklats och stadigt etablerat sig i en bransch med stenhård konkurrens. Man har gjort sig ett namn och företagets goda renommé sprider sig som ringar på vatten.” www.guldeken.com

CERTIFIERING – AQUASOFT AB

Presentationen av vår certifiering (kvalité och miljö) är under omarbetning i samarbete med Belaxa och kommer att läggas ut inom kort. 

Konfliktrapport Conflict Minerals Report (CMRT)

Rulla till toppen